Hej med dig!

Tak fordi du kigger forbi VitaVærket. Vita står for \\"Vitalisering\\" der betyder: at give livskraft - som på alle mulige måder handler om på bæredygtig vis, at bidrage til sin egen og andres trivsel og naturlige lyst til læring og udvikling.

I VitaVærket tilbyder jeg vitalisering gennem:

- Undervisning i filosofiske forståelser af BÆREDYGTIGHED, såvel som facilitering af virksomheders og institutioners bæredygtige udvikling.

- Undervisning i DIALOGISK KOMMUNIKATIONSFORSTÅELSE i virksomheder og institutionskulturer.

Undervisning i dialogisk kommunikationsforståelse, med en praktisk kropslig og alternativ tilgang til FORSTÅELSEN AF MENING bag de ytringer, som mennesker der pga FUNKTIONSNEDSÆTTELSER ikke har udviklet kultursprog, gør brug af.

- Undervisning i YOGA, som et middel til bedre livsudfoldelse, dybere erkendelse og mere bæredygtig livsstil.

Erfaringer

Mit navn er Anja Nielsen. Jeg er uddannet cand. mag. Anvendt Filosofi, med bæredygtighed som linie. Derudover uddannet pædagog, narrativ og systemisk proceskonsulent og yogalærer og har en pd i pædagogisk psykologi.

Jeg har desuden mange års erfaring i arbejdet med mennesker med særlige behov, - dialogisk kommunikation, - voksen undervisning på videregående uddannelser og procesfacilitering i virksomheder og institutioner.


Ønsker du at lave en aftale, eller at vide mere, er du selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte mig.

Blog

Inspiration fra et skulderled.

09-03-2017
Inspiration kan komme mange steder fra. Nogle gange fra det man mindst forventer.

Den inspiration jeg nu vil fortælle om, var ikke lige en jeg havde regnet med :)

Morgenmagi på Hovedbiblioteket.

27-01-2017
Siden mødet har mine tanker sværmet rundt om spørgsmålet: hvem er det egentlig der er udsat? Er det damen med poserne, er det ham med husforbiskiltet....eller er det mig selv?

Tænk hvad man kan glemme!!!

08-01-2017
"I dag er det store oprydnings- og rengøringsdag her i det lille hjem. Det kan synes ret uinteressant, især når man er fyldt 11 og 13 år....ja og faktisk også 40 år - men jeg tænker: Hvad nu hvis jeg lige netop i dag har et rengøringsfirma og er kommet på besøg hos familien Nielsen (eller hvem der nu end bor her), som i den grad trænger til en indsats? Hvad hvis jeg byder de andre op til en ansættelse, med en tysk slagerkoncert som lokkemiddel? Det kræver selvfølgelig et tørklæde om hovedet og en navneændring, samt en anden, end den gængse, musikstil på højttaleren, men mon ikke det har effekt på rengøringsstemningen? ;) "
Anja Nielsen - Guldborghaven 38 - 9000 Aalborg - Tlf. 2617 0787 - Mail. anja@vitavaerket.dk